lauantai 1. lokakuuta 2016

Uusi päivitys tuotti tänään päänvaivaa oikein kunnolla. Piti koluta useampikin kerta Sims Vipin sivuilla, ennen kuin sain idean aukeamaan.
Varsinainen haaste tulee siis ensi viikolla; se missä voi pirauttaa Jasmine Holidaylle ja kysellä sokerikallohaasteesta. 
Torstainen päivitys sen sijaan toi mahdollisuuden kerätä kyseisiä luupäitä jo ennakkoon.
Ensinnäkin tehtävässä tarvitaan hauta, tai kuolleen simin uurnakin käy, jos sellaiseen sattuu esim. yhteisötontilla törmäämään. Itsellenihän niin jo kerran kävi, kun eräs vanhus siirtyi tuonpuoleiseen kesken kesäisen?(nelosessa on aina kesä) puistopäivän vieton..
Omalla kohdallani kävi tuuri tässä asiassa, pelaamani talouden tontillahan on perheen isän, Saku - vainaan muistolehto ja hänen hautansa käy mainiosti kun anelee mahdollisuutta saadakseen sokerikallon. 
Eli sim pistetään anelemaan kalloa


ja jos anelu tuottaa tulosta, tulee ilmoitus 


Mikäli kyseistä ilmoitusta ei tule, anelu on epäonnistunut.



Seuraavaksi etsitään simi, joka käppäilee naapurustossa kuolleiden päivän juhlavetimet yllään ja maski kasvoillaan. Voit simisi puhelimella kokeilla toimintoa "juttele  kumppaninasi" jolloin avautuvasta valikosta on mahdollista etukäteen tarkastaa, minkä näköinen, ja mitä sukupuolta kyseinen juhlija on.



Simi erottuu mukavasti joukosta maskinsa ansiosta.

Kun on bongannut simin, mennään hänen luokseen ja pyydetään Sokerikalloa. Jos juhlija on simillesi ennestään tuntematon tai vihollinen voit saada kielteisen vastauksen. Itse sellaisen sain, enkä onnistunut enää luomaan juuri tässä esimerkissäni olevaan Sonjaan niin hyvää suhdetta, että häneltä olisi sokerinen luupää irronnut, vaan neitokainen kipitti pois naapurustosta simini yrittäessä epätoivoisesti kiinnittää hänen huomionsa.
Onneksi olen saanut myönteisiä vastauksia myös, ja nyt, ennen jo varsinaista haastetta, joka siis alkaa ensi viikolla, omistan 3 kalloa joista 2 on erilaista. Siitä on hyvä jatkaa :)






























 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti