tiistai 11. lokakuuta 2016

Simsénin talossa

Sain Pilven ja Serafiinan siis asumaan kahdestaan ja saneerasin Simsénin talon heille sopivaksi

Saneeraus osa 1
Saneeraus osa 2

 Pilvi saavutti melko nopeasti Koko Maailman Ystävä - tavoitteen
















kun taas Serafina tutustui Kammoisten kartanoon. Sieltä hän löysi kokoelmista puuttuvat yrtit, tosin joutui viettämään yön kartanossa, odottaessaan että rehut alkaisivat tuottamaan satoa..
Yö sujui rauhallisesti ja Serafina sai yrtit talouden kokoelmiin.
















Välillä pistäydyin Lucasin taloudessa, vaihtamassa hänen vaimonsa Nellin ja poikansa (en muista nimeä kun on pelin arpoma)  sukunimet Linnaksi ja Lotan sukunimen takaisin Koivuksi. Tarkkasilmäinen katsojani oli nimittäin huomannut että olin antanut Lucasin sukunimen Lotalle, Nellin sijaan . Samaan syssyyn Lucas ja Nelli pistivät uuttä perheenlisäystä alulle ♥



Serafina pääsi tavoitteessa Taidemaalareista Taitavin eteen päin, maalamalla 3 tunteellista teosta. Siinä auttoi mukavasti onnellisuuspisteillä ostettu Flirttijuoma ja neiti suttasi 3 flirttailevaa maalausta peräkkäin.



Tosin myöhemmin päätin että Serafina saakin suuntautua aikuisena musiikkiuralle, heh.

Pilvi taas kohotti asemiaan Moniosaaja tavoitteen suhteen hankkimalla onnellisuuspisteillä piirteen Verkostoitunut ja aloittamalla Teknologia uran. Tosin hän ei ehtinyt olemaan päivääkään fyysisesti k.o. työpaikalla, ennen kuin irtisanoutui firmasta, ajan puutteen vuoksi :)



 
Lopulta tulin siihen tulokseen että talo on liian suuri ja talous liian pieni jotta jaksaisin jatkaa kokoelmien keräilyä, joten seuraava videoni kertoo millaiseen ratkaisuun tämän asian suhteen päädyin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti