sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Serafina - itsenäinen elämä

Linnan perheeseen siis muutti takaisin kaikki Serafinan sisarukset ja yhteiselämään tuli enemmän toimintaa.
Sammakkokoelma oli täynnä, ja järjestyksessä seuraavat ovat kasvit.
Pääsiäismuna ja Sokerikallo kokoelmat ovat jo täynnä. Sivutuotteena myös metallit ovat löytyneet, lukuun ottamatta kahta, jotka tulivat Duunipäivän kylkiäisinä kerättäviin.

Serafinan oli siis tarkoitus keskittyä puutarhaan, mutta menin valitsemaan hänelle hänelle pirteet luova ja taiteen ystävä
Ehkä perimmäisenä ajatuksena että joku muu voi hoitaa sen puutarhan, mutta huomasimpa jälleen kerran miten haastavaa on hallita kokonaista simslaumaa ja yrittää samalla saavuttaa jotain tiettyä päämäärää.
Rakensin talon uudestaan, yksinkertaisemmaksi versioksi, saamatta kuitenkaan sen paremmin talouden hoitoa hallintaan. 
Siirsin myös Marian pois taloudesta, takaisin perheensä pariin, päätyen samaan tulokseen; keskittyminen seuraavaan tavoitteeseen: kasvien kasvattamiseen, oli liian haastavaa.



Serfinan syntymäpäivät lähestyivät ja suunnittelin ottavani hänelle kolmanneksi luonteenpiirteeksi "ulkoilmasim" , eikä suunnitelmassa ollut muuta hankalaa kuin se, että edelleen tuntui talous olevan "liian sekava" ja keskittyminen pääsimini hoitamiseen kärsi aika tavalla. Ostin onnellisuuspisteillä myös hänelle piirteen Verraton Viherpeukalo jotta puutarhan hoito sujuisi paremmin.





 On todella haastavaa "olla välittämättä" muista talouden jäsenistä, jotenkin vaan aina on ihan pakko hoitaa myös heidän tarpeitaan ja edesauttaa urakehitystä..
Lopulta päätin että Serfina saa muuttaa yksin asumaan.
Tovi meni siirrellessä kaikki kerätyt ja onnellisuuspisteillä hankitut juomat Serafinan tavaraluetteloon. 
Kasvien kanssa tulin siihen tulokseen, että neiti saa ottaa mukaansa kaikki kasvien hedelmät/kukat mitkä mahdollista  ja alkaa istuttamaan niitä omalle tontilleen. Valmiita puskiahan ei voi tavaraluetteloon siirtää, ja talouden tavaraluettelo jää muun perheen haltuun kun siirrän Serafinan pois.
Serafina väsäsi itselleen kakun, ja sai samalla kokkaustaidot tasolle 2, sillä omassa taloudessaan hän niitä tulee varmasti muutenkin tarvitsemaan.



 Kynttilät sammuksiin, askel nuoren aikuisuuden maailmaan ja muutto pois kotoa.





 











 











Valitsin Serafinan ensiasunnoksi hänen isoäitinsä Jetan kodin, jossa Jetta aikanaan aloitti teininä itsenäisen elämänsä.
Se oli kuin paluu alkujuurille ♥ 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti