tiistai 4. lokakuuta 2016

Jetta Luode (o.s.Purola), Kokoelmat Täyteen sarjani Alfa Simi, on kasvattanut sukuaan kohtalaisiin mittoihin, silti ensimmäisestä kokoelmasta, sammakot, puuttuu edelleen se yksi!
Aivan käsittämätöntä miten vaikeaa se on nyt saada. Olen joskus, ehkä paritkin kerrat saanut sammakko-kokoelman täyteen, eikä siinä kyllä näin kauan koskaan vierähtänyt. Toki olen nyt keskittynyt aika paljon perusperheeni hoitamiseen ja kehittämiseen, joten varsinaisia "sammakko metsästys visiittejä" yhteisötonteille on ollut rajallisesti. Risteytellyt koipeliineja olen kyllä koko ajan, saamatta silti sitä puuttuvaa kokoelmiini. Ja tänään alkaa se Sokerikallo - haastekin.. no, täytyy jatkaa sitkeästi eteenpäin.

Eli Jettan suku on siis kasvanut ja myös jakaantunut tahoilleen, lukuun ottamatta pääsimiäni, Pilviä, jolle hänellekin olen jo saanut lapsikatraan jatkoksi; nelosessa on NIIN helppo tehdä vauvoja ♥

Pilvin ja Harrin esikoiset olivat poikia. Siis kyllä, he saivat kaksoset, joiden nimeksi tuli Lucas ja Kasimir.












Lumi kasvoi nuoreksi aikuiseksi ja annoin hänelle kolmanneksi luonteenpiirteeksi Siisti.












Tosin kolmannella luonteenpiirteellä ei ollut suurtakaan merkitystä, sillä loin samantien naapurustoon perheen johon Lumin oli tarkoitus heti liittyä, ihan vain tilan ahtaudenkin vuoksi, ja siksi, että rahkeet eivät riittäneet hänen hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.
Uusi perhe sai sukunimekseen Pallo, koska se sopi niin upeasti yhteen Lumi nimen kanssa.


Perheen poika, Kaapo, oli siis tarkoitettu Lumin aviomieheksi ja tulevien lasten isäksi. Lumi tapasi "sattumalta" Kaapon pari kertaa, kutsui kotiinsa visiitille ja esittäytymään suvulle. Lumi ja Kaapo avioituivat romanttisesti postilaatikon kupeessa, ja siirsin parin Pallon talouteen asustelemaan.


















Lucas ja Kasimir kasvoivat lapseksi ja heille syntyi pikkusisko, Marica. Lucas sai ulkoiseti isänsä lookin, komeita poikia tietenkin molemmat, kuinkas muutenkaan Simien maailmassa, heh.





Pilvi hankkiutui vielä kerran raskaaksi. Marican kasvettua lapseksi, syntyi perheeseen vielä yksi tyttö, Serfina, josta on seuraava tuleva pääsimini ♥
Kasimir, Lucas ja Marica saivat kaikki ensimmäiseksi luonteenpiirteeksi Siisti, ja heidän pääroolinsa perheessä on olla "auttavana kätenä" arjen pyörteissä.
Merin ja Lumin perheessä olen piipahtanut sen verran, että olen laittanut heillekin perheenlisäystä alkuun, jotta sukupuu näyttää mukavammalta.









Pelisuunitelma on tällä hetkellä sellainen, että kolmeen lapseen, Lucasiin, Kasimiriin ja Maricaan käytän sen verran aikaa, että jokaisesta tulee kympin oppilas koulussa. Jos aikaa jää, kohottelen heidän taitojaan tai tavoitteitaan, mutta pääosin nämä kolme saavat pärjätä omillaan. Kun arvosana on kympissä, vanhennan heidät, huolimatta siitä, mitä elinikä sanoo. Niin lapsuuden kuin teini-iänkin suhteen.
Serafiina sitä vastoin saa elää täyden elämän ja hänelle yritän kaikki lapsuuden tavoitteet täyteen.
Teini-iän tavoite Serafiinalle tulee osiosta Luonto, että hän saa bonuspiirteekseen sen Keräilijän.

Tänään julkaisen uuden videon ja sen jälkeen siirryn innolla keräilemään Sokerikalloja.. sammakoita tietenkään unohtamatta .. (◔.◔)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti