maanantai 24. lokakuuta 2016

Cecilian lapsuus

Cecilia Mansikka on siis uusi pääsimini, jonka tavoitteisiin ja taitoihin tulen panostamaan tulevaisuudessa eniten ja jonka päätehtävänä on kerätä kokoelmia täyteen. Hänen ensimmäinen piirteensä on Nero.


Adela Mansikka on Cecilian kaksoissiko, jolle olen suunnitellut urheilullista uraa ja joka saa toimia siskonsa apuna kunnes päätän lähettää hänet elämään omaa elämäänsä. Hänen luonteenpiirteensä on Siisti, käytännöllisistä syistä, tietenkin.


Kovan ahkeroinnin ansiosta Ceciliasta tuli alakoulussa kympin oppilas, kuten yleensäkin simeistäni joilla pelaan. Siinä sivussa en tietenkään päästänyt Adelaakaan helpolla, vaan hänkin sai opiskella itsensä kympin oppilaaksi. Tyydyn vain parhaaseen suoritukseen, heh.


Ceciliasta ja Adelasta tuli parhaat ystävykset. On kätevää kun sosiaalisuus tavoitetta suorittaessa "ikibestis" löytyy aina perhepiiristä.






















Onnellisuuspisteillä hankittiin Ylen Ystävällinen palkintopiirre, helpottamaan sosiaalisia kontakteja, Yksi ehdottomista piirteistä jonka simeilleni hankin aina.



 




















 Tavoitteista Cecilia sai täyteen Seurapiirisim ja Lapsinero.



Yleensä pääsimiltäni vaadin täydellisyyttä ja kaikki lapsuuden tavoitteet täyteen.
Tällä kertaa aika ei riittänyt, mutta hyvä näinkin. Tärkeimmät tavoitteet kuitenkin sain hänelle suoritettua.
Adelalle halusin taas Vikkelä viikari tavoitteen takataskuun, silmällä pitäen hänen tulevaa liikunnallista elämäntapaansa.
Cecilia sai myös Synkästä pimeän kaverin.






















Ja ystävystyi sängynalushirviön kanssa.



Ennen kun Synkkä Viikatemies saapui noutamaan tyttöjen isää, Konstaa, tuli taloudelle Kristalli kokoelma täyteen, peruspelin kokoelma. Uupumaan jäivät kuitenkin vielä Duunipäivän kristallit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti