maanantai 17. lokakuuta 2016

Serafina - taidot ja työ

Serafinan päätavoitehan on saada kasvikokoelma täyteen, mutta toki puutarhan hoidon ohella täytyy olla muitakin mielenkiinnon kohteita ja tavoitteita. Serafinalla ne ovat luovuus ja sosiaalisuus.
Maalauksesta, joka on yksi mielitaidoistani simeillä, tuli Serafinan intohimo.
Hankin hänelle Verkostoitunut - piirteen onnellisuuspisteillä, jotta hän voisi aloittaa maalausuran korkeammalta tasolta ja saisi esim. 4 tason Tuiskemaalaustelineen heti käyttöönsä, urapalkintojen myötä. Sillä jostain kumman syystä, kaikki edellisten talouksien ansaitsemat urapalkinnot olivat jälleen lukittu. Parannus päivityksen myötä, vai bugi?




















Joo, Serafina pääsi kyllä heti maalausuran tasolle 4, palkintopiirteen ansiosta, mutta.. urapalkintoja ei tullut?! Jälleen ihmettelin; parannus päivityksessä vai bugi?!
Eli Serafina sai maalailla halvalla maalaustelineellä kotonaan, mikä kyllä jonkin verran sapetti, mutta onneksi yhteisötontilla pääsi suttaamaan kunnon telineillä.
Ylenemisen myötä tulivat urapalkinnot, mutta alkutason palkinnot siis jäivät kokonaan saamatta, ja juuri näiden palkintojen takia maalausuran valitsinkin. Tähtäimenä saada se hyvä "maalais sänky" perheen talouteen, jonka Serafina myös toivottavasti saa ylenemisten myötä ja kun valitsee oikean urahaaran.






 Maalaustaidon Serafina sai  täyteen, Taidemaalareista Taitavin tavoitteeseen on vielä jonkin verran matkaa.



























Puutarhan hoito sujuu hyvin, Verraton Viherpeukalo - piirteen ansiosta.
Helpottaakseen tavoitetta, Serafina perusti kuitenkin kerhon, jonka puuhailuihin kuului puutarhan hoidon lisäksi vitsailu ja siivous.



Valitettavasti yksi jäsen heitti veivinsä kesken kokoontumisen, jolloin Serafina rynnisti palvomaan kuolleita, jotta saisi suhdetta parannettua paikalle pyyhältäneen Viikatemiehen kanssa.
Kalman kaveri viipyi paikalla kuitenkin niin vähän aikaa, että suhde ei ehtinyt kehittyää suuntaan eikä toiseen.




Sosiaalisuus tavoitteen Serafina sai myös täyteen, ei helposti, mutta kohtalaisen vaivattomasti. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti