sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Pilvi sai aviomiehen. Tai ensinhän hän oli vain naapuruston uusi asukas, jonka "rakensin" Merin aviomiehen, Noelin pohjalta. Annoin hänelle nimen ( pitkän harkinnan jälkeen) Harri Linna. Sukunimen keksin sen mukaan, mikä sopisi Pilvi - nimen kanssa ja Pilvi Linna kuulosti hienolta.
Harrista tuli aika komea ♥






Asiat etenivät pikaisesti simssimäiseen tyyliin.
Pilvi kipaisi kylässä Harrin luona ja vietteli herran tietenkin melko nopeasti. Treffit jyrkänteellä ja saman tilaisuuden puitteissa poikaystäväksi pyytäminen, nekin sujuivat kuin unelma.
Seuraavilla treffeillä, ravintolassa Pilvi kosi sydämensä valittua, ja sai luonnollisesti myöntävän vastauksen.
Kuntosalilla parista tuli parhaimmat ystävykset, silmällä pitäen Sielunkumppani tavoitetta, jota tuskin kuitenkaan loppuun asti jaksan heidän kohdallaan viedä, koska palkinto tavoitteesta on huono. Olen sen kerran vienyt loppuun ja olin aika pettynyt.
Lopulta Pilvi kutsui Harrin kylään, ja he avioituivat romanttisesti ulko-oven edessä.











Yhteen muutettiin saman tien, ja hellän hetken jälkeen yritettiin vauvaa, mikä myöskin natsasi heti ensimmäisellä kerralla. Molemmilla on Hedelmällinen-palkintopiirre, mutta kaksosten, tai kolmosten saaminen on aivan tuurista kiinni. Siihen ei ole mitään poppakonsteja, sillä olen niitä kaikkia kokeillut monet kerrat; hedelmällisyyshieronta, lastenkanavan katselu, lastenkirjan lukeminen, lelujen osto.. jne.







Nyt Pilvi on sitten mutustellut porkkanoita, sillä pitäähän sukuun yksi poika saada, vaikka pääsääntöiseti suosinkin tyttöjä.. Merikin sai omassa elämässään toisen tytön, minkä hän aloitti Noelin ja tyttärensä Riikan kanssa, kun olin ensin rouvan hankkinut raskaaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti