perjantai 30. syyskuuta 2016

Arkiviikko vierähtänyt pääosin töiden merkeissä. Välttämätön paha, joka rajoittaa  huomattavasti rakasta harrastustani, simsin pelaamista.
Tarina on edennyt mutta "listan ensimmäinen  kokoelma" ei ole vieläkään täynnä, nimittäin sammakot. Edelleen puuttuu se yksi, vaikka Pilvi on keräillyt ahkerasti ja risteyttänyt koipeliineja minkä ehtinyt.




Viikolla tuli myös   päivitys  ja mikäli ymmärsin oikein Sims Vipin  sivuilta, ensi viikolla tulee seuraava, joka tuo Jasmine Holidayn taas peliin uuden haasteen kera. Nyt jo simin tavaraluettelosta löytyy Sokerikallokokoelman ikkuna mutta itse kalloja en ole vielä löytänyt.
Eräs sim kuoli yhteisötontilla ja Pilvi pystyi jättämään uhrilahjan uurnalle















Kyseistä juhlijaa en ole naapurustosta löytänyt.
Isän haudalla "jätä uhrilahja saadaksesi sokerikallon" toimintokaan ei tulosta tuottanut.




Lumi kasvoi teiniksi ja sai luonteenpiirteen Tanssimasiina. Meri kasvoi aikuiseksi ja hänelle annoin luonteenpiirteen Siisti.






Tein Merille naapurustoon poikaystävän, Noel Rantaluoman,  jonka pohjana käytin aikaisemmista videosarjoistani tuttua Janilla Hautaa, jolle olen pelannut suuren määrän taitoja, tavoitteita ja luonteenpiirteitä. Muutin Janillan nuoreksi aikuiseksi ja miespuoliseksi. Meri vietteli Noelin heti ja hankkiutui raskaaksi. Meri valitsi uran Tiede ja synnytti tyttären Riika, josta kasvoi luova lapsi.





Pilvi vietti synttäreitä tyhjällä tontilla yksinään. Olin lisännyt tontille uunin, jääkaapin, teltan yms. härpäkettä, että aika kuluisi paremmin kun odottelin että "sammakko kannot" ilmestyisivät naapurustoon. Niiden ilmestymiseen meni yli yksi "sims vuorokausi" ja oli pakko laittaa Pilvi väsäämään itselleen kakku, jotta välttyisi "unohtunut syntymäpäivä" mielialalta.
Kolmanneksi luonteenpiirteeksi Pilvi sai Neron. Nörttiyden takia neiti sai päänsäryn kun hän tarvitsi videopeliä ja hoksasin että kännykällä pelaamalla sai kireän mielialan rauhoittumaan.
























Tarina jatkuu, ja toivottavasti saan nipistettyä aikaa videon tekemiseen viikonlopun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti