lauantai 24. syyskuuta 2016


Tänään ajattelin aloittaa pienimuotoisen bloggaamisen Sims 4 pelistäni jossa lähinnä kerron tapahtumia joita en ole ehtinyt/voinut/halunnut videoida.
Kuvaamiseen ja videoiden työstämiseen menee tunteja ja silti olisi mukavaa jos pystyisin pitämään jonkinlaista "välipäiväkirjaa" josta voi kirjautumatta käydä lueskelemassa mitä missäkin pelissäni tai sarjassani on tapahtunut.
Nyt olen julkaissut youtubella "Kokoelmat täyteen" - sarjaa, jonka päätarkoituksena on nimensä mukaan saada kaikki kokoelmat järjestyksessä täyteen. Pääsiäismunat olivat tallennetulla tontilla heti alussa, koska niitä ei voinut kerätä kuin keväällä 2016 ( ja 2015 ) , jolloin päivitys mahdollisti sen, että munia löytyi.
Ensimmäinen "virallinen" kokoelma on sammakot, joita tätä kirjoittaessa edelleen puuttuu kaksi, vaikka perheessä eletään jo toista sukupolvea.
Sarjan aloitushahmona oli teini Jetta Purola joka aikuistuttuaan avioitui Saku Luode nimisen vanhemman miehen kanssa ja perusti perheen. Tällä hetkellä Saku on siirtynyt tuon puoleiseen ja perheeseen kuuluu Jetan lisäksi hänen kolme tytärtään; Meri, Pilvi ja Lumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti