maanantai 26. syyskuuta 2016

Tänään kun aloitin pelaamisen, oli tavoitteeni saada perheen nuorimmalle simille, Lumille Taiteen Ihmelapsi - tavoite täyteen. Pistinkin heti neidin puurtamaan; laitoin yhteisötontille piirtämään ja soittelemaan viulua. Mielialaratkaisin ja vapaapäivä koulusta mahdollistivat koko yön puurtamisen iloisin mielin, ja samalla laitoin kotona olevat simit kehittelemään taitojaan tai huolehtimaan itsestään.
Tosin, ennen kun Lumi lähti puistoon, väsymyksestä, vessahädästä tai nälästä huolimatta piti tietysti kaikkien tehdä läksyt. Olihan siskojen oltava valmiina koulupäivään joka alkoi heillä Lumin kehitellessä luovuuttaan puiston siimeksessä.
Kun Lumi oli tavoitteensa saavuttanut, aloin jo kehittelemään hänelle uutta. Samalla mietin miten Meri kohentaa korjaustaitojaan, äiti leipomistaitojaan, Pilvi kohentaisi sosiaalisuuttaan ja..





















Hetkinen, ajattelin. Pelaamani sarjan tavoitteena on saada kaikki kokoelmat täyteen ja mitä minä teen? Suunnittelen miten kaikista simeistäni tulisi jälleen kerran monitaitoisia, täydellisiä, sosiaalisia, menestyviä ajattelematta lainkaan että kuka heistä ja koska alkaisi panostamaan päätavoitteeseen: kokoelmien keräämiseen.
Loppuilta menikin sitten "asioiden järjestelyyn" pelissäni ja päätin, että Pilvi saa olla pääsimini johon panostan ja jonka laitan huolehtimaan päätavoitteesta. Muut simit saavat pärjätä omillaan, ainakin suurimmaksi osin.
Pilvin valitsin siksi, koska hänelle otin Luonto - osiosta tavoitteen ja hän sai bonuspiirteen keräilijä.

Eli tälläisellä juonella edetään pelissä ja omassa elämässäni on taas kello sen verran paljon että pakko valjastaa koirat ja lähteä lenkille; ehtii taas nukkumaan ennen huomista työpäivää.. vaikka paljon mielummin haluaisinkin vain pelata ja kirjoitella tätä blogia ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti