perjantai 16. joulukuuta 2016

Jatta Jokela- uusi kokoelmien keräilijä

Karisma sarjani Kitta Karisma, sai aloittaa uuden suvun puitteissa keräämään kokoelmia täyteen. Kokoelmia, joita Jetta Purolan suku keräsi ansioituneesti aina neljänteen sukupolveen asti.
Luonnollisesti muokkasin Kitta Karisman ulkonäön uuteen uskoon ja vaihdoin nimen.
Hänestä tuli Jatta Jokela.

Kitta Karisma

Jatta Jokela
Jattan perusluonteenpiirteet ovat Kulinaristi, Hilpeä ja Nörtti. Ansaittuja ja ostettuja piirteitä on 8 lisää.

 

Jattalla oli siis pohjalla karisma tavoite täynnä ja hän aloitti elämänsä nuorena aikuisena uudessa maailmassa. 
Kerättyään omaisuutta tarpeeksi, hän sai lunastettua Jatta Purolan suvun tontin omakseen, joka sisälsi k.o. suvun keräämät esineet ja josta Jattan on tarkoitus jatkaa.

Jatta Jokelan kokoelma näyttää tällä hetkellä tältä:


 
 "Täydellisistä" kokoelmista puuttuu vielä kolme esinettä; kasveista kaksi Granite Fallssin rehua ja kristalleista yksi Duunipäivän hely.



Jatta on Ravintola-alalla, tavoitteena saada Drinksumestari ja Mestarikokki - tavoitteet ainakin täyteen. Täytettyjä tavoitteita on siis tällä hetkellä 2; Intendentti ja Koko Maailman Ystävä.




Urallaan Jatta yleni juuri Mehumestariksi.



 

Taitoja on karttunut seuraavasti:


Rakkauselämä on vielä aavistuksen suunnittelu asteella.
Muokkasin pelin oman suvun, Eririkkaan pojasta, Aatos Eririkkaasta aavistuksen komeamman ja odottelin että poika kasvaa teinistä nuoreksi aikuiseksi.
Kun tämä oli tapahunut, pistin Jattan valtaamaan kaverin itselleen, joka ei kaiken kaikkiaan ollutkaan mikään läpihuutojuttu ollenkaan. Huolimatta Jattan karisman voimasta Aatos oli kova pala viekoitella, herran piirteet kun olivat kuitenkin Paha ja Snobi. Eikä koneen arpoma Kleptomaani piirre, jonka hän sai nuorena aikuisena, sitä tehtävää juurikaan helpottanut. Tuntui että heillä ei ole mitään yhteistä.. mutta olin päättänyt kietoa miehen Jattan pikkusormen ympäri, ottaa hänet poikäystäväksi. Tällä keinoin myös varata oikeuden jatkaa sukua Eririkkaan kanssa, kun katson hetken olevan siihen sopiva.
Ja lopussa kiitos sitten killutteli ♥





 

2 kommenttia:

  1. Kirjoitatko enää blogia? Tykkäätkö sims 4n taaperoista?

    VastaaPoista
  2. Mäkin mietin samaa kuin Forever crazy. Seurailen kyllä välillä sun youtube kanavaakin, mutta pidän silti enemmän blogeista ja kuulisin mielellään täälläkin puolella sun pelailuista enemmän :)

    VastaaPoista