torstai 1. joulukuuta 2016

Karisma kymppiin

Pelaan todella paljon Sims 4 peliä, ja minulla on aina myös useampikin "projekti" meneillään, tavoite tai itse kehittelemäni haaste, valmiita haasteita en ole vielä koskaan pelannutkaan.
Videoiden tekeminen peliprojekteistani paitsi kannustaa, niin toisaalta myös asettaa tiettyjä "velvollisuuksia". Tarkoitan tällä sitä, että kun ottaa tietyn tavoitteen, se on oikeastaan pakko suorittaa loppuun jos siitä on lyönyt rumpua julkisella saitilla. Jos pelailee vain itsekseen, kynnys luovuttaa ja aloittaa uusi pelisessio on huomattavasti matalampi.
Tästä johtuen mietin yleensä pitkäänkin mitä "sarjaa" alan tubessa pyörittämään, ajatuksena se, jaksanko tehdä sen loppuun ja ehdinkö videoimaan kaiken. 
Inspiraation iskiessä voin tehdä videoita paljonkin, mutta työt ja arki yleensäkin usein saattaa katkaista  peli-innostuksen ja kiinnostus varsinkin haasteisiin laskee kuin lehmän häntä..
Nyt päätinkin aloitella sarjaa, jossa simille kohotan aina yhden tavoitteen täyteen, ja tallennan hänet kirjastooni odottamaan esim. haastetta tai muuten vain peli-ideaa. 
Kirjastoon on hyvä keräillä eri taitoisia simejä, joita voi ottaa esim. ydinperheeseen puolisoiksi, asettaa naapurustoon tai muuten vain ehdottaa yhteen muuttamista. 
Joku taidokas simi taloudessa saattaa helpottaa huomattavasti muiden elämää.

Aloitan nyt helpoimmasta: Karisma
Karisman ja Koko Maailman Ystävä tavoite täyteen.
Nämä molemmat pystyy saavuttamaan teinillä, tosin kuin kaikkia tavoitteita ei teininä pysty suorittamaan,  "kasva aikuiseksi" - tai tietystä uravalinta vaatimuksesta johtuen.

Ensimmäinen simini on siis teini ja tyttö. Sukupuolella ei niin ole väliä tässä tapauksessa, mutta .. nyt päädyin naispuoliseen.
Nimeksi neiti sai Kitta Karisma, ja sen nimisenä tallennan hänet sitten aikanaan kirjastoonikin, on helpompi löytää sitten myöhempää käyttöä varten.
Ja vinkkinä, jokaisella pitäisi olla karismataitoinen simi kirjastossa, sellaisella on helppoa ja mukavampaa aloittaa useimpia haasteita. 
Sosiaalisuus on simin tärkein ominaisuus, lähes aina.

Kitta Karisma
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti