sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Suvi Tuuli

Suvi Tuuli viettää syntymäpäiviään tänään, ja hänen ensimmäiset 20 päiväänsä nuorena aikuisena jäävät taakse.



Melko helposti olen saanut neitokaisen pidettynä erakkona, eristämällä hänet Windenburgin saaristoon. Hänen ainoat ystävänsä ja tuntemansa tyypit ovat pehmolelut Dino ja Murri. Lapsellisen luonteen piirteensä ansiosta Suvi voi leikkiä leluilla ja pehmojen avulla myös kohentaa sosiaalisuuden tarvettaan. Erakkokin kaipaa seuraa joskus.


Aikuisuuden kynnyksellä Suvi sai suoritettua hänelle asettamani tavoitteet: Puutarhanhoito taito tasolle 10 ja Vapaa Kasvitieteilijä tavoite täyteen.
Parit bonuspiirteet olen hänelle matkan aikana hankkinut : Pikasiivooja ja Verraton Viherpeukalo. Naturalisti palkintopiirteen Suvi sai suorittamalla Vapaa Kasvitieteilijä tavoitteen.
Joitakin taitoja on väkisinkin Suville kertynyt, hänen tavoitellessaan Puutarhanhoito taitoa ja elellessään erakkona pikku mökissään.






Onnellisuuspisteitä Suville on kertynyt reilu 14 000.


Tämän hetkinen tavoitteeni on viettää Suvin synttärit, omassa yksinäisyydessään ja yrittää kerätä kaikki kasvit tavaraluetteloon, mahdollisuuksien mukaan.
Jokin kokoelma, ehkäpä fossiilit, voisi yrittää myös saada täyteen.
Erakkoelämää Suvi saa viettää niin kauan kuin mahdollista, kunnes aikuisuuden loppumetreillä hän astuu muiden simien pariin ja etsii tulevalle lapselleen isän. 


Alempana taustatietoja Suvi Tuulin elämän alkutaipaleelta Windenburgin saaristossa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti