sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Suvi Tuuli - erakko viherpeukalo

Uusin peliprojektini on erakkona asuva neitokainen, Suvi Tuuli.

Hän muutti Windenburgiin, yksinäiselle saarelle, josta olin häätänyt kaikki asukkaat pois ja jyrännyt asumukset maan tasalle.





Suvin kodin ympäröin aidalla, postilaatikon jätin aidan ulkopuolelle. Portin lukitsin niin, että vain Suvi pääsee siitä kulkemaan.





TONTIN PIIRTEET


Suville olin valinnut luonteenpiirteet niin, että yksin asuminen on helppoa. Tavoitteeksi valitsin Nörttiaivon, että bonus piirteeksi saa nopean oppijan. Päätavoitehan Suvilla on kuitenkin Vapaa Kasvitieteilijä.



Lapsellinen oli luonnollinen valita siksi, että ennen kuin Suvi saa kohotettua  Puutarhanhoitotaitoaan niin pitkälle, että voi jutella kasveille, hän voi tyydyttää seurantarvettaan pehmolelujen kanssa.


Windenburgin saaren valitsin siksi, että siellä todella harvoin törmää muihin simeihin, joten mahdollisuus erakkoelämään on huomattavasti parempi.
Rahaa Suvi ansaitsee kasvattamalla kasveja ja myymällä niiden satoa. Samoin keräilemällä esineitä ja sammakoita sekä kalastamalla muuttaen nekin pääsääntöisesti rahaksi. Samoin hän alussa ansaitsi muutaman smoleonin maalaamalla tauluja ja myymällä ne.












Kun Puutarhanhoito on tarpeeksi korkealla, voi ostaa enemmän siemeniä




















Yhteisötonteilla on joskus pakko käydä, keräämässä kasveja ja nämä reissut Suvi tekee yleensä öisin. Joskus kun on yöllä aloittanut kalastamaan, saa päivälläkin olla rauhassa, ilman että lähistölle hiippailisi muita simejä.




Puutarhanhoitotaidon kasvaessa Suvi voi jutella kasveille kohottaakseen seuran tarvettaan. Ruokailu ja television katselu tapahtuu ulkona, ulkoilmasimin luonteenpiirteen ansiosta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti