sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Valokuvausta ja ruuanlaittoa

Pitkästä aikaa aloitan blogin pitämisen, syystä että aloitan uuden "sarjan"  tubeen.
Aika, tilaisuudet ja inspiraatio ei aina riitä kuvaamiseen, joten tämä on mitä mainioin kanava päivittää tarinaa niille, jotka ovat halukkaita seuraamaan sen etenemistä ns. kulisseissa.

Taaperot ja vampyyrit ovat saapuneet peliin. Taaperot ilmaiseksi ja vampyyrit maksullisen game packin muodossa. Kummatkaan eivät tule näyttelemään pääosaa uudessa sarjassani mutta taatusti sivurooleja kyseisille hahmoille muodostuu jos ei runsaasti, niin aika paljon.

Itse asiassa pääosaa sarjassa näyttelee Duunipäivä lisäosa, nimittäin ilman tämän kyseisen osan omistamista itselleni määräämää tehtävää ei voisi suorittaa. Sim tarvitsee kameran, ja sellaisen saa siis Duunipäivän mukana. Duunipäivän ammatit taas eivät sarjaani kuulu, sillä "pääsimi" ei saa olla töissä. Ei ainakaan ulkopuolisen firman leivissä, tosin kaupan tai ravintolan sim saa perustaa jos vain haluaa ja varat siihen riittää.

Ensimmäinen simini on Annabell Barcelon, nuori aikuinen jolle olen aikaisemmin pelannut drinksujen teko taidon täyteen.



Halusin hieman helpottaa simini urakka, täytyyhän hänen kuitenkin väsätä sapuskaa hiki hatussa, joka siis on pelini tavoite: kuvata kaikki ruoka, juoma, ateriat jotka sim itse on tehnyt. Ja että ei olisi liian helppoa, hänen täytyy itse tehdä kaikki, siis kaikki mahdolliset ruuat ja juomat, puhumattakaan leivonnaisista. Eli opettelemista silläkin saralla riittänee.
Aihe on todella laaja, ja uskon että yhdellä simillä ei tavoitetta täytetä, joten tuleva sukupolvi saa aina jatkaa siitä mihin edellinen jäi.

Mutta, Valokuvausta sarjan  pilottijaksoni tulee kanavalleni katsottavaksi 19.2.17 n. klo 20 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti