torstai 9. maaliskuuta 2017

Työuria sarjan uudet käänteet

Jos joku ihmettelee miksi videoita kanavalleni pukkaa nyt kovaan tahtiin, niin olen tällä viikolla talvilomilla, joten aikaa on pelata ja kuvata. Muutos tulee taas näkymään ensi viikolla kun palaan "sorvin ääreen" ja työ vie taas puolet ajasta jotka voisi käyttää simssin pelaamiseen.. tosin pitäähän ne pennoset hurjaa tahtia markkinoille pukkaavien lisähärpäkkeidenkin ostamiseen toki tienata.
Nyt on vauhti päällä pelaamisessa ja se, mikä todella taas innostaa, on ns. "alusta aloittaminen" jonka olen Fridan ja hänen pesueensa kohdalla jälleen tehnyt.
Nyt oli vielä hyvä sauma se tehdä, kun koko suku on hengissä ja pysyy sukupuussa muutosta huolimatta.
Eli tallensin perheen kirjastoon, aloitin uuden pelin ja sijoitin perheen Newcrestiin.


Sijoittelin muutamia taloja myös kyseiseen kaupunkiin ja niihin muuttikin pari perhettä välittömästi. Lobon perhe sai siis heti naapurit jotka tulivat toivottamaan tervetulleeksi naapurustoon. Tapahtuma joka ei nyt ihan suosikkejani ole, mutta onhan se kuitenkin ihan mukavaa  tutustua uusiin simeihin.
Tärkeimmät kuvat ja tavarat tallensin kirjastoon, huoneena, jotta sain ne siirrettyä uuteen peliin ja Lobon perheen sinille.




Tallensin myös talon, ja siirsin sen maailmanhallinan kautta tontille, niin että perheen ei tarvinnut kodistaan mitään maksaa, vaan käyttörahaksi jäi perheen pesämunana olleet 23 000 simolenia.
Näin pääsin siis taas aloittamaan uudella maailmalla mutta samalla tutulla perheellä, johon on jo tuntunut syntyvän tietty tunnesidekin.
Tosin, pitääkin käydä poistamassa San Myshunosta Lobo, että ei tule kaksoisveljeä, nuorempana versiona vastaan... Diego Lobo nimittäin vanheni ja lisäksi hippasen liian nopeasti.
Frida oli väsännyt puolisolleen hienon Zombikakun mutta ennen kun Diego ehti kynttilät puhaltamaan, peli muutti herran vanhukseksi, ja hän sai sen inhottavan "unohtunut syntymäpäivä" mielialan. Mutta näillä mennään. Herra kyllä on niin tyytyväinen elämäänsä että mieliala jää taka-alalle hyvinkin nopeasti.





Fridan kaksi oloa huonontavaa mielialaa...



     










 Frida vihdoin koki muutoksen ja astui vampyyrin saappaisiin. Raskaus ei siis haitannut muodonmuutosta mitenkään, onneksi. Nähtäväksi jää, tuleeko lapsesta vampyyri, mutta todennäköiseti ei, sillä saihan pieni elämän ihme alkunsa kuitenkin tavallisessa muodossa.









Yksi ihanista yksityiskohdista on se, että ennen muuttumista peilikuva näkyy, vampyyrina sitä ei ole ♥
Tässä siis pientä päivitystä tarinaan, hetkiä joita en ole kuvannut ja joita on vaikeaa saada ympättyä selostuksen muodossa videolle.

 Tarina jatkuu videolla... 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti